Over ons

get to know us

Welkom bij Get Things Done.

Mijn naam is Eva en ik ben misschien wel de ontbrekende schakel voor jouw business! Samen met mijn team van professionals, ondersteunen wij bedrijven bij het neerzetten van een krachtige en duidelijke merkidentiteit in de online wereld.

Hoe het begon

Zoals de meeste bedrijven ben ik klein begonnen. Tijdens mijn voormalige baan als jongerencoach ben ik door een collega benaderd om een blik te werpen op haar bedrijfswebsite. Het viel mij direct op dat er een persoonlijke touch en duidelijke huisstijl ontbrak.

Geen half werk

En zo was de eerste opdracht een feit! Ik ging aan de slag met de website, huisstijl en branding. Ik hou niet van half werk, dus heb het direct groots aangepakt met opzetten van social media, het schieten van professionele foto’s en content creatie. Na dit alles stond er een krachtig concept wat precies in één lijn lag met de persoonlijkheid en visie van het bedrijf. 

Get Things Done Eva

Het totaalplaatje

Zo ging het balletje rollen, de ene na de andere opdracht kwam binnen. Ik besloot mijn baan op te zeggen en heb mijn bedrijf Get Things Done opgericht. Ondertussen ben ik jaren verder en heb ik een professioneel team om mij heen verzameld. Door onze krachten te bundelen weten we precies hoe we het beste uit elk merk kunnen halen. 

Huisstijl & Branding

Alles moet kloppen, ik wil dat de look & feel één geheel zijn. Het gevoel wat een product of dienst bij je oproept moet naadloos doorlopen in alle online activiteiten. Zelfs zonder zichtbare merknaam moet het duidelijk zijn om welk merk het gaat.

De ondernemer ontlasten

Het is voor ons belangrijk dat wij de ondernemer ontlasten, zodat deze zich kan focussen op zijn of haar werkzaamheden. Het team van Get Things Done zorgt voor alles wat jij nodig hebt om online zichtbaar te zijn. Denk hierbij aan het neerzetten van een killer website, SEO, grafisch ontwerp, copywriting en professionele fotografie/videografie. Get Things Done zet jouw bedrijf op de kaart.

Advies en sturing

Heb je alleen wat sturing nodig en wil je de ruimte om zelf aan jouw website of social media te werken, dat kan natuurlijk ook. Samen kijken we naar de opties die het beste bij het bedrijf passen. Get Things Done helpt je op weg, zodat jij kunt bouwen aan jouw business met de juiste begeleiding en coaching.