Get things done

Het team

Eva-min

Eva

founder, content creator, webdesigner & fotograaf

Samen zijn we zichtbaar

Ik ben Eva, oprichter van Get Things Done. Samen met mijn team van professionals, ondersteunen we bedrijven bij het neerzetten van een krachtige en duidelijke merkidentiteit in de online wereld.
Daphne

Daphne

Grafisch vormgever

de kracht van buiten de lijntjes kleuren

Daphne is niet zomaar ‘jouw grafisch vormgever’. Ze kleurt buiten de lijntjes. Figuurlijk dan, hè. “Ik zie het namelijk als uitdaging om ontwerpen te creëren die niet standaard zijn en wel bij jou en je bedrijf passen.” Dit doet Daphne door echt naar jouw wensen te luisteren en haar creativiteit de vrije loop te laten. 

jaflu

Jeffrey

Fotograaf & videograaf

Creatieve duizendpoot

Jeffrey is echt een creatieve duizendpoot, waardoor hij meer ziet dan alleen het “perfecte plaatje”. Met zijn visie kijken we naar het totale concept met als doel dat alles klopt. Voor hem gaat het niet om wat je ziet, maar om wat je voelt. “Art is not what i see, but what i make others see”

Priscilla Copywriter-min

Priscilla

Copywriting & content specialist

content creëren zit in mijn bloed

Van productteksten tot inspirerende blog posts – content creëren zit in mijn bloed. De juiste tekst in combinatie met het juiste beeld zijn een bepalende factor voor iedere campagne. Priscilla schrijft nieuwe teksten of kan bestaande teksten redigeren en herschrijven.

Ricardo

Ricardo

SEO specialist

een effectieve online marketing die echt werkt

Dankzij Ricardo zijn jarenlange ervaring helpen wij websites aan een betere online zichtbaarheid om hun doelgroep op de juiste manier te bereiken en hogere conversiepercentages te behalen.