Website Optimalisatie - SEo

SEO

Is jouw website zichtbaar?!

Zelfs de meest technisch perfecte website zal nooit goed scoren zonder goede content. Het optimaliseren van de content op je site is cruciaal voor SEO succes, en het schrijven van boeiende teksten of verhalen kan een effectieve manier zijn om dit te doen!

Het verhaal op je website

Het creëren van kwaliteit content is een van de beste manieren om goed te scoren in zoekmachines. Niet alleen biedt het waarde voor bezoekers op je site, maar het helpt ook met de rankings door uniek en relevant te zijn. Zonder inhoud, heb je niets. En zonder de content heeft Google geen reden om jouw website hoger te rangschikken op hun zoekmachine resultaten pagina (SERP).

website-optimalisatie-seo

Het traject

Zoekmachine optimalisatie is niet een eenmalig iets. Boeiende inhoud blijven schrijven is belangrijk om ervoor te zorgen dat je site of blogposts bovenaan blijven staan bij zoekopdrachten en meer verkeer te krijgen naarmate de tijd verstrijkt. Maar ook bestaande content moet verbeterd en geoptimaliseerd worden. Google’s Algoritme zit niet stil en de concurrentie ook niet. 

1

Meten met een
SEO traject

We beginnen met meten van de drie belangrijke pijlers van zoekmachine optimalisatie. Namelijk: Content, Techniek en Autoriteit. 

2

Structuur in de Zoekmachine Optimalisatie

Zodra wij de situatie in beeld hebben kunnen we de juiste strategie en aanpak bepalen op basis van je behoeften. 

3

Technische SEO Analyse uitvoeren

We sporen de problemen op die de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid van je website kunnen beïnvloeden. We sporen ze op bedenken natuurlijk een oplossing.

4

SEO
rapportage

Met een Op Maat gemaakte SEO rapport, zie je precies waar je staat en hoe de vooruitgang is geweest sinds het begin van dit zoekmachine optimalisatie traject.

Advies nodig of een offerte aanvragen?

E-book-op-ereader-min

e-boooks

Meer leren over online zichtbaarheid en Instagram? Klik dan op de lees meer knop.

Get Things Done Eva

Portfolio

Foto’s of video content nodig voor je website? Bekijk hier ons portfolio.

webdesign

Webdesign

Matcht jouw website niet helemaal met jouw product of met jouw als ondernemer? We kijken graag met je mee.